Våra Regler

Båtplats:
Du måste använda din båt och inte bara ha den liggande för att reservera din båtplats. Båten måste vara funktionsduglig. Det vill säga att den har motor, åror eller segel samt att du använder den regelbundet.
Båten skall vara sjösatt före midsommar.  Har Du för avsikt att inte sjösätta detta år, meddelar du det till Hamnkaptenen före midsommar. Detta för att styrelsen skall kunna hyra ut din båtplats till den som står näst i bryggkön för detta år. (Har Du meddelat detta till Hamnkaptenen  slipper du betala bryggavgiften)
Året därpå måste Du sjösätta din båt. Gör Du inte detta blir Du av med din båtplats och får ställa dig på nytt i vår brygg kö.

Städdagar:
Du skall ställa upp på minst 1 städdag/år
Vi har en på våren ( helgen före Valborg) och en på hösten ( Första helgen i Oktober). Närvaro registreras.
Har Du inte varit med på någon av våra städdagar 3 gånger i rad utan giltigt förfall , anser vi att du inte vill vara delaktig i föreningen och du blir av med din bryggplats.

Parkering på vår mark:
Parkering på grusplanen vid bryggan är ej tillåtet.
Om du har rampplats och behöver parkera din bil och båtkärra medans du är ute på sjön, skall du parkera på gräset uppe vid bommen. OBS! INTE på grusplanen nere vid vattnet.
Det kan ju hända att andra medlemmar vill ut på sjön samma dag som Du och då är det inte vidare lyckat att du står i vägen på grusplanen med ditt ekipage.